Services


Ανέγερση κατοικίας

Η εταιρεία μας είναι κάτοχος αδείας εργολήπτη και είναι εγγεγραμμένη στο συμβούλιο εγγραφής.

Εάν έχετε το τεμάχιο, τις αναγκαίες άδειες, τα σχέδια και τις μελέτες του έργου που θέλετε να ανεγείρετε μπορείτε να αποταθείτε σε εμάς για εκπόνηση προσφοράς.

Ανακαινίσεις

Σκέφτεστε να ανακαινίσετε το σπίτι, το διαμέρισμα ή το μαγαζί σας;

Είται αυτό γίνεται για σκοπούς ανανέωσης, αισθητικής βελτίωσης ή αλλαγής χρήσης εμείς μπορούμε να σας βοηθήσουμε σε οποιαδήποτε φάση.

Καταπολέμηση υγρασίας

Ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα που παρατηρείται στα περισσότερα κτήρια είναι αυτό της υγρασίας. Κτήρια που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγρασίας, εκτός από το προφανές αισθητικό πρόβλημα, τείνουν μακροπρόθεσμα να παρουσιάζουν στατικά προβλήματα. Παράλληλα, τα υψηλά επίπεδα υγρασίας ενός κτιρίου έχουν αρνητικό αντίκτυπο στην υγεία των χρηστών του.

Η εταιρεία μας διαθέτει την γνώση και την εμπειρία που απαιτείται για να μπορεί να εντοπίσει και να επιλύσει αυτά τα προβλήματα.

Στεγανοποίηση υπογείων

Ένα σύνηθες πρόβλημα με αρκετά υψηλό δείκτη δυσκολίας όσον αφορά την επίλυσή του προκαλείται από την εισροή νερού σε επιχωματωμένα υπόγεια.

Η εταιρεία μας ειδικεύεται στην εφαρμογή συστημάτων οσμοτικής δημιουργίας κρυστάλλων στους μικροπόρους του σκυροδέματος.

Τα συστήματα αυτά είναι ικανά να επιλύσουν μόνιμα το πρόβλημα της εισροής νερού διαμέσου του σκυροδέματος.

Συστήματα θερμοπρόσοψης

Οι απαιτήσεις του σύγχρονου κτηρίου έχουν οδηγήσει σε σχεδιασμό συστημάτων με πολύ υψηλές θερμομονωτικές ιδιότητες και παράλληλα συνδυάζουν άριστο αισθητικό αποτέλεσμα. Τα συστήματα αυτά ποικίλουν όσον αφορά το θερμομονωτικό υλικό αλλά και την τελική εμφάνιση και μπορούν να καλύψουν όλα τα γούστα και όλες τις απαιτήσεις.


Η εταιρεία μας κατέχει την τεχνογνωσία εφαρμογής των πλείστων πιστοποιημένων συστημάτων.

Συστήματα στεγανοποίησης

Ακολουθώντας τις απαιτήσεις αισθητικής, άνεσης και απόδοσης του σύγχρονου κτηρίου οι εταιρείες παραγωγής οικοδομικών υλικών αναπτύσσουν συνεχώς νέα, ποιοτικότερα και καταλληλότερα υλικά στεγανοποίησης για κάθε απαίτηση.

Εμείς κατέχουμε την τεχνογνωσία και την πείρα εφαρμογής των πλείστων από αυτά και φροντίζουμε να ενημερωνόμαστε και να εκπαιδευόμαστε συνεχώς.

Ενισχύσεις στοιχείων ΟΣ

Κάθε κτήριο μπορεί σε κάποια φάση να χρειασθεί επισκευή ή και ενίσχυση. Αυτό μπορεί να οφείλεται σε φυσικές φθορές, κακή συντήρηση, κατασκευαστικά λάθη, παρατεταμένη έκθεση σε συνθήκες υγρασίας ή απλά σε απαίτηση αλλαγής χρήσης.

Η εταιρεία μας έχει την τεχνογνωσία να εφαρμόσει, πάντοτε μετά από μελέτη, διάφορες τεχνικές επισκευής και ενίσχυσης αναλόγως των απαιτήσεων σε κάθε περίπτωση.

Εφαρμογές θερμογραφίας

Η υπέρυθρη θερμογραφία αποτελεί ένα σχετικά νέο όπλο στον τομέα των οικοδομών.

Με τον κατάλληλο εξοπλισμό μπορούμε να δούμε πράγματα για τα οποία παλαιότερα μπορούσαμε μόνο να κάνουμε εικασίες. Μπορούμε να εντοπίσουμε πηγές προβλημάτων, να εκτελέσουμε ποιοτικούς ελέγχους καθώς και να επιβεβαιώσουμε την επιτυχία συγκεκριμένων εφαρμογών.

Ταβάνια με μοναδικά εφέ

Θέλετε να δημιουργήσετε στον χώρο σας μια εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και να του δώσετε μια ξεχωριστή ταυτότητα;

Μπορούμε να σχεδιάσουμε μαζί μοναδικά φωτιζόμενα ταβάνια με σχεδόν όποιο σχέδιο επιθυμείτε. Το αποτέλεσμα είναι πραγματικά εντυπωσιακό!

Υγρομόνωση δώματος

Μια οικονομική και δοκιμασμένη για χρόνια μέθοδος υγρομόνωσης δώματος είναι η μόνωση με ασφαλτικές μεμβράνες με θερμή επικόλληση.

Η εταιρεία μας εκτελεί εργασίες υγροθερμομόνωσης με ασφαλτικές μεμβράνες καθώς και συντηρήσεις ήδη μονωμένων δωμάτων.